Nőgyógyászati központ nyílik

Nőgyógyászati központ nyílik

Utolsó módosítás:2020.08.13 15:26

2014. januárjában elindul a Prima Medica Egészségközpontok legújabb szakmai központja, a Nőgyógyászati Központ.

Közel tíz éves magánorvosi tapasztalatunk során időről időre felmerült az igény egy olyan magánorvosi központra, ahol a komplikáltabb nőgyógyászati, szülészeti kérdésekben segíteni tudunk ügyfeleinknek. Egy olyan rendelőre, ahol nem csak a hétköznapi rákszűrés, terhesgondozás terén kap az érdeklődő választ, de szakmailag biztos kezekben van akkor is, ha veszélyeztetett terhes, ha a teherbeesés nehézségekbe ütközik, ha a szokásos nőgyógyászati problémákon túlmutató betegségre keres gyógyulást.

A magas szakmai színvonalú nőgyógyászati központ indítására 2014 év eleéjére teremtődtek meg a feltételek. Mind szakmailag, mind rendelőt tekintve.

Dr. Túri Zsuzsanna személyében olyan szakorvossal gazdagodik szakmai csapatunk, aki egész életét a problémás terhességnek, a veszélyzetett terheseknek szentelte. Ma hazánk egyik legelismertebb nőgyógyásza, aki nagy tudással és gyakorlattal bír véralvadási zavarok, cukorbetegség, magasvérnyomás, autoimmun betegség és más egészségügyi problémák melletti terhesség gondozásában, szülészetben. 

 

A Nőgyógyászati központ rendelőjében pedig olyan nőgyógyászati magánrendelőre találtunk, ami Budapest központjában, kiválóan megközelíthető helyen fekszik, mégis meghitt és nyugodt környezetet biztosít ügyfeleinknek.

Szeretettel várjuk Önt is rendeléseinken!