Gondozás és gondoskodás

A várakozás csodálatos kilenc hónapja. Amikor a világ legnagyobb csodája történik. Új élet fejlődik, és jön világra. 

Ezt az időszakot minden kismama várakozással telten éli meg. Várakozással arra a pillanatra, amikor legelőször tarthatja karjaiban kisbabáját. A várakozás tele van élményekkel, örömökkel és egyben aggódással.

Különösen igaz az aggódás, ha a fogantatás sem volt teljesen problémamentes, vagy ha a kismama beteg és betegsége veszélyezteti a magzat egészségét.

Mi ebben a kilnec hónapban állunk Ön mellett. Támogatva egészségét, csökkentve aggodalmát, védve kisbabája egészségét.

Biztonságos nőgyógyászat

A biztonságos terhesgondozás elsődlegesen a biztos szakmai tudással rendelkező nőgyógyászaton múlik. 

A Nőgyógyászati Központban kiemelt hangsúlyt fektetünk szakorvosaink és személyzetünk magas szakmai tudására és tapasztalatára, kiváló technikai felszereltségünkre. 

Nyugodt, meghitt könyezet, jól megközelíthető rendelő

Terhesgondozás során különösen fontos a rendelő könnyű megközelíthetősége mind tömegközlekedéssel, mind autóval. A könnyű parkolás, a meghitt rendelői hangulat, a nyugodt környezet.

Nőgyógyászati Központunk Budapest bevárosában, a Széna térhez közel található, mégis nyugodt, harmonikus környezetben fekszik.

Segítő szakorvosi társintézetek

A Prima Medica Egészségközpontok szakmai központjai révén minden szakmai területen magas szintű konziliáris lehetőséget jelent, legyen az endokrinológia, immunológia, allergológia, diabetológia, hipertonológia, érsebészet. 

Biztonságos szülés

A gondos terhesgondozás nem merül ki a szakszerű vizsgálatok elvégzésében, annak szerves része a szülésre felkészülés, a szülés. 

Problémás terhesség esetén különösen fontos a szülést megelőző időszak, a szakmai biztonság. Nőgyógyászati Központunk a biztonságos szülésnél a Honvéd Kórház szakmailag kiemelkedően felkészült szülészetére támaszkodik.

 

Összehasonlító táblázat a COVID-19 oltásról

Összehasonlító táblázat a COVID-19 oltásról

Gyakran felmerülő kérdés a napokban, melyik COVID-19 elleni oltás adható különféle betegséggel élőknek. Ezért készítettünk egy összehasonlító táblázatot a COVID19 oltásokról. A táblázat a jelenleg rendelkezésünkre álló hivatalos alkalmazási előírásokból származó információkat tartalmazza.

 

FONTOS! Ezek általános irányelvek, mindenkinél egyedileg az oltó orvosnak kell mérlegelnie és szakmai döntést hoznia az olthatóságról - ide értve, hogy mit jelent az adott illetőnél a "fellángolás", az "egyensúly", a "jelentős eltérés".

További részletek
Endometriózis - milyen esély van a fogamzásra?

Endometriózis - milyen esély van a fogamzásra?

Sokan a gyermekvállalás nehézsége kapcsán szembesülnek a diagnózissal: endometriózis. A meddőséggel küzdő nők tizede szenved ettől a betegségtől, amely sokszor kellemetlen vagy fájdalmas tünetekkel is jár. Dr. Hernádi Balázs, a Nőgyógyászati Központ szülész-nőgyógyásza a diagnózis, a kezelés és a teherbe esés lehetőségeiről beszélt.

További részletek
Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Facebook csoportjaink

Prima Medica

Központjaink