Gondozás és gondoskodás

A várakozás csodálatos kilenc hónapja. Amikor a világ legnagyobb csodája történik. Új élet fejlődik, és jön világra. 

Ezt az időszakot minden kismama várakozással telten éli meg. Várakozással arra a pillanatra, amikor legelőször tarthatja karjaiban kisbabáját. A várakozás tele van élményekkel, örömökkel és egyben aggódással.

Különösen igaz az aggódás, ha a fogantatás sem volt teljesen problémamentes, vagy ha a kismama beteg és betegsége veszélyezteti a magzat egészségét.

Mi ebben a kilnec hónapban állunk Ön mellett. Támogatva egészségét, csökkentve aggodalmát, védve kisbabája egészségét.

Biztonságos nőgyógyászat

A biztonságos terhesgondozás elsődlegesen a biztos szakmai tudással rendelkező nőgyógyászaton múlik. 

A Nőgyógyászati Központban kiemelt hangsúlyt fektetünk szakorvosaink és személyzetünk magas szakmai tudására és tapasztalatára, kiváló technikai felszereltségünkre. 

Nyugodt, meghitt könyezet, jól megközelíthető rendelő

Terhesgondozás során különösen fontos a rendelő könnyű megközelíthetősége mind tömegközlekedéssel, mind autóval. A könnyű parkolás, a meghitt rendelői hangulat, a nyugodt környezet.

Nőgyógyászati Központunk Budapest bevárosában, a Széna térhez közel található, mégis nyugodt, harmonikus környezetben fekszik.

Segítő szakorvosi társintézetek

A Prima Medica Egészségközpontok szakmai központjai révén minden szakmai területen magas szintű konziliáris lehetőséget jelent, legyen az endokrinológia, immunológia, allergológia, diabetológia, hipertonológia, érsebészet. 

Biztonságos szülés

A gondos terhesgondozás nem merül ki a szakszerű vizsgálatok elvégzésében, annak szerves része a szülésre felkészülés, a szülés. 

Problémás terhesség esetén különösen fontos a szülést megelőző időszak, a szakmai biztonság. Nőgyógyászati Központunk a biztonságos szülésnél a Honvéd Kórház szakmailag kiemelkedően felkészült szülészetére támaszkodik.

 

Erős menstruációs vérzés- mi lehet az oka?

Erős menstruációs vérzés- mi lehet az oka?

A nők gyakran keresik fel a nőgyógyászati rendelőket erős menstruációs vérzéssel. A probléma nem csak kellemetlen a mindennapokban, hanem igen fájdalmas is lehet, nem beszélve a hatására olykor fellépő vashiányról, vashiányos vérszegénységről. Dr. Józan Gyöngyit, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyász sebészét arról kérdeztük, vajon mi minden okozhatja az állapotot és mit lehet ellene tenni. 

További részletek
Menopauza után vérzészavar

Menopauza után vérzészavar

Menopauza után sokan úgy gondolják, nem fognak többet találkozni hüvelyi vérzéssel. Azonban vannak olyan koros állapotok, betegségek, melyek során bizony előfordulhatnak kisebb-nagyobb vérzések. Dr. Józan Gyöngyi, a Nőgyógyászati Központ sebész-nőgyógyásza ennek lehetséges okait osztotta meg. 

További részletek
Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

Facebook csoportjaink

Prima Medica

Központjaink