Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Menopauza étrend

Sütőtökös muffin

Sütőtökös muffin

Az őszi-téli időszakban az egyik legfőbb szezonális zöldség a sütőtök, amit számtalan módon fel lehet használni, pl. levesbe, rizottóba, süteménybe, stb. Dietetikusunk egy fűszeres sütőtökös muffint mutat meg, ami hozzáadott cukor mentes, magas rosttartalmú alapanyagokkal készül és nem csupán a menopauza időszakában jó választás, hanem az IR-diétába is könnyen beilleszthető.

További Részletek
Reggeli sült túrós-meggyes zabkása

Reggeli sült túrós-meggyes zabkása

A menopauza időszakában igen fontos figyelni a megfelelő étkezések összeállítására annak érdekében, hogy tüneteid enyhüljenek és megelőzd az esetleges súlytöbbletet, illetve a krónikus nem fertőző megbetegedéseket, mint pl. az inzulinrezisztencia, a 2-es típusú cukorbetegség, a csontritkulás vagy a szív- és érrendszeri betegségek. Ez a recept rostban, kalciumban, jótékony hatású növényi zsiradékban gazdag, ami jó választás reggelire az említett kórképek megelőzését tekintve.

További Részletek

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok