Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Menopauza étrend

Sütőtökös muffin

Sütőtökös muffin

Az őszi-téli időszakban az egyik legfőbb szezonális zöldség a sütőtök, amit számtalan módon fel lehet használni, pl. levesbe, rizottóba, süteménybe, stb. Dietetikusunk egy fűszeres sütőtökös muffint mutat meg, ami hozzáadott cukor mentes, magas rosttartalmú alapanyagokkal készül és nem csupán a menopauza időszakában jó választás, hanem az IR-diétába is könnyen beilleszthető.

További Részletek
Reggeli sült túrós-meggyes zabkása

Reggeli sült túrós-meggyes zabkása

A menopauza időszakában igen fontos figyelni a megfelelő étkezések összeállítására annak érdekében, hogy tüneteid enyhüljenek és megelőzd az esetleges súlytöbbletet, illetve a krónikus nem fertőző megbetegedéseket, mint pl. az inzulinrezisztencia, a 2-es típusú cukorbetegség, a csontritkulás vagy a szív- és érrendszeri betegségek. Ez a recept rostban, kalciumban, jótékony hatású növényi zsiradékban gazdag, ami jó választás reggelire az említett kórképek megelőzését tekintve.

További Részletek

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy a Nőgyógyászati Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink a Nőgyógyászati Központ Mammut 2 bevásárlóközpont 5. emeleti rendelőjében várják a Pácienseket!

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@nogyogyaszatikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 70 621 2443-es telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Nőgyógyászati Központ csapata