Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Szerző: dr. Babai László Utolsó módosítás:2020.11.16 14:03

A koronavírus-járvány ellen távkonzultációval, szigorú fertőtlenítési protokollal és elhivatott gyógyítókkal védekező magánegészségügyi hálózatunk 2004-ben indult útjára. Ennek a sikertörténetnek fontos része a Nőgyógyászati Központ, amelyről dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója beszélt a portfolio.hu-nak.

Nőgyógyászati Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része

- Az 1,2 milliárdos éves árbevételű egészségközpontjaink szakmailag specializált járóbeteg-rendelők. Nem az a célunk, hogy minden szakmát lefedjünk, viszont cél, hogy amit lefedünk, ott a lehető legmagasabb szakmai színvonalat tudjuk nyújtani. A Nőgyógyászati Központ esetében ez úgy valósul meg, hogy szakmailag rendkívül elismert szakorvosaink egyaránt foglalkoznak az endokrinológiai-, az onkológiai-, a hematológiai-, a diabetológiai- és az általános nőgyógyászattal, valamint nagy gondossággal kísérik a kismamákat is – hangsúlyozza dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
Szakorvosaink nagy hangsúlyt fektetnek az információ átadásra is. Hisszük és valljuk, hogy különösen problémás esetekben, komplikáltabb betegségeknél nagyon fontos, hogy a páciens is lássa, értse a részleteket, hiszen többek közt ezen áll vagy bukik a kezelés sikere. A COVID-járvány alatt nagyon ügyelünk a biztonságra is, hiszen amellett, hogy minden alap-előírást – maszkviselés, kézfertőtlenítők kihelyezése, távolságtartás, rendszeres szellőztetés – betartunk, külön légszűrőkkel fertőtlenítjük folyamatosan a helyiségeinket.
A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?