Dr. Lőrincz Ildikó
  • Év Kiváló Orvosa
    • 2020

Dr. Lőrincz Ildikó

szülész-nőgyógyász, endokrinológus

Rendelés típusa:

  • személyes, rendelői vizit: Mammut II. 5.em.
  • kizárólag felnőtt ellátás (18 éves kor felett)

Online bejelentkezés az OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Szakmai végzettsége:

2003 Egyetemi Diploma - Semmelweis Egyetem, Budapest
2005 Rezidens képzés - Semmelweis Egyetem I.-es Női Klinika, Budapest
2009 Szülés-nőgyógyász szakvizsga - Semmelweis Egyetem, Budapest
2012.Ultrahangos B705 vizsga
2016. Endokrinológia szakvizsga

Szakvizsgák:

  • szülész-nőgyógyász
  • endokrinológus

Kapcsolódó cikkünk

Hiába érzi úgy, a meddőség még nem jelenti azt, hogy soha nem lehet gyereke!

Hiába érzi úgy, a meddőség még nem jelenti azt, hogy soha nem lehet gyereke!

Sok nők számára talán az a legszörnyűbb, amikor több hónapos-éves sikertelen próbálkozást követően orvosuktól kapnak egy papírt, amin ez áll: meddőség. Azonban érdemes tisztázni, hogy a meddőség egészen mást jelent a köznyelvben, mint orvosi értelemben, és persze a kiváltó okok között szép számmal találunk olyanokat, melyeket a szakember közreműködésével kezelni-gyógyítani lehet. A témában dr. Lőrincz Ildikó, a Nőgyógyászati Központ szülész-nőgyógyásza van a segítségünkre.

Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

Tisztelt Doktornő! Elnézést kérek, hogy itt írok Önnek, de szeretném megkérdezni az Ön véleményét. Jelenleg állapotos vagyok, ultrahang megállapítás szerint 10 hetes, védőnőm szerint 12 hetes. Ezért 2017 augusztus 15-én elmertem menni a genetikai uh-ra, viszont ott azt állapították meg, hogy egyértelműen hydrocephal a magzat a crl pedig :44 mm. 3 hete voltam előtte uh-n akkor a crl :14mm volt és 7 hetes. Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy esetleg ha tényleg csak 10 hetes vagyok, akkor nem mutathatott fals eredményt át ultrahang? Mert ugyan konzultálnom kell a Deoec genetikával is, de ahogy kértem az időpontot furcsán érdekesnek találta a hölgy, hogy ilyet eleve 12 hetesen megállapítottak. És én is mindenbe próbálok kapaszkodni, hogy ez nem lehetséges :( Nagyon szépen köszönöm a válaszát Tisztelettel : Fekete Ádámné Anita
Fekete Ádámné

Dr. Lőrincz Ildikó

szülész-nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem!

Sajnos fizikális vizsgálat és részletes anamnézis felvétel nélkül nem diagnosztizálhatunk. Ahhoz, hogy a kérdésére válaszolni tudjak mindenképpen szükség lenne egy személyes találkozásra, hogy az ultrahang vizsgálatot elvégezhessük.
Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával, készséggel látjuk rendelőnkben.
Honlapunkon keresztül online és telefonon is lehet időpontot foglalni.

Üdvözlettel:
Dr. Lőrincz Ildikó
szülész-nőgyógyász és endokrinológus szakorvos

Kapcsolódó oldalak

Páciensek mondták

Minden lehetséges módon segíteni próbál

A doktornő pontosan, az előre megadott időpontban fogadott a kifogástalan állapotú, jól felszerelt és barátságos rendelőben. Minden panaszomat türelmesen meghallgatta és magas szintű szaktudással, átfogóan értékelte korábbi leleteimet és az elhangzottakat. Az orvosnő barátságos modora és pozitív kisugárzása azonnal hozzásegített, hogy bizalmamba fogadjam. Minden kérdésemre kedves és szíves választ kaptam, továbbá reményt a mielőbbi gyógyulásomra. Hálás vagyok, hogy szakértelmével minden lehetséges módon segíteni próbál egészségi állapotomon. Nyugodt szívvel ajánlom a doktornőt minden sorstársamnak.

Dr. Lőrincz Ildikó
Dr. Lőrincz Ildikó
szülész-nőgyógyász, endokrinológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!