Prima Medica EgészségCsoport
dr. Hernádi Balázs

dr. Hernádi Balázs

szülész-nőgyógyász

Szívesen ajánlom

Kedves, segítőkész, felkészült team. Maximálisan meg voltam elégedett. Szívesen ajánlom a szolgáltatást ismerőseiknek is. 

Precíz ellátás

 Gyors, precíz ellátás. Kedves recepciósok. Profi ellátás. 

Szakmai

A doktor úr higgadt volt, végig szakmai hozzáállást tanúsított a vizsgálat során, és türelmesen válaszolt felmerülő kérdéseimre. 

Tényleg segíteni szeretnének

Tényleg azt éreztem, hogy a recepciótól kezdve a Doktor úron át mindenki segíteni szeretett volna, hogy mielőbb meggyógyulhassak. Ez nagyon jól esett. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kedves, korrekt

Nagyon elégedett voltam a Doktorúrral, minden tekintetben. Kedves és korrekt volt. Részletes tájékoztatást kaptam mindenről. Alapos vizsgálattal.

Kapcsolódó cikkeink

Fiatalon is lehetek mellrákos?

Fiatalon is lehetek mellrákos?

Emlődaganat gyanújakor, akár otthon kitapintva, akár szűrésen való észlelést követően, mindenképp tanácsos további vizsgálatok elvégzése, amelyet nőgyógyász szakorvos végez el. Dr. Hernádi Balázs, a Nőgyógyászati Központ daganatos kórképekkel is foglalkozó nőgyógyásza mondja el a legfontosabbakat.


Orvos válaszol

Orvos válaszol - Anikó

PCO'S és myoma

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Én egy 29 éves lány vagyok.Párommal babát szeretnénk. Valószínűleg Pcos vagyok ami végett hormonvizsgálatra küldtek mivel a menstruációm a fogamzásgátlótabletta abbahagyása óta nem jelentkezett ennek 3 hónapja és mindkét petefészkemben jelen vannak a sok kis tüszők. De a kérdésem nem erről szólna hanem arról hogy találtak egy 5 cm-es subserosus miómát a méh külső felszínén nálam.A méhet állítólag nem deformálja. A leleten az áll hogy az uterus fundusából jobb oldalon előemelkedik egy 54mmX44mm-es miómagóc. Panaszaim egyáltalán nincsenek.Tavaly többször is voltam ultrahangon nem láttak miómát.December végén elhagytam a gyógyszerem és február végén már ott volt ez a mióma. Nem tudom hogy vajon nőni fog e ez a mióma vagy marad az állapota. Azt szeretném megkérdezni hogy veszélyes lehet e ez a mióma rám nézve okozhat e bajt. Illetve ha megkapom a megfelelő kezelést a pcos-ra és esetleg teherbe esek akkor veszélyes lehet e ez a mióma rám vagy a babára a terhesség alatt? illetve szülésnél okozhat e problémát? Doktor Úr/Nő mit javasol? Meg kellene esetleg műteni vagy maradhat is mert nem valószínű hogy problémát okoz? Válaszát előre is köszönöm szépen!
Kedves Anikó!

A meddőségi kivizsgálásban több, teherbeesést és termékenységet befolyásoló tényező került megállapításra.
A PCO'S jól kezelhető gyógyszeresen.
A myomát műtéti úton javasolt eltávolítani, de amennyiben teherbe esik, elhelyezkedésénél fogva a terhességre nagy valószínűséggel nem lesz hatással.
(Egyes esetekben azonban terhesség által indukáltan nagyméretűre nőhet, kellemetlen ún. myomás tüneteket okozva.)
Részletesebben csak egy vizsgálatot követően tudok Önnek nyilatkozni.
Honlapunkon keresztül online és telefonon is lehet időpontot foglalni rendeléseinkre.

https://www.nogyogyaszatikozpont.hu/munkatarsak

Üdvözlettel:
Dr. Hernádi Balázs
szülész-nőgyógyász szakorvos

Kapcsolódó oldalak


Kapcsolódó videók


Visszalépés az előző oldalra...