Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Jó napot.. a yangee típusú fogamzásgátló tablettát szedem... Meg volt a menstruációm , de csak kevès volt ès 3napig. Aztán egy hete elkezdtem szedni az új levèllel a gyógyszert, de tegnap és tegnap előtt nagyon sötét vörös vérzésem volt. Tegnap nagyon kevés volt... nem kellett tampont se betenni , csak ha mentem wc re akkor a wc papír olyan volt... Tegnap előtt kicsivel több.. és hozzá görcsöket a hasam...máskor is volt már, hogy volt közti vérzésem de az inkább barnás volt , és nem gplorcsolt a hasam. Tudna esetleg segíteni,hogy mitől lehet ? Köszönöm
Kné

dr. Lőrincz Ildikó

szülész-nőgyógyász
Tisztelt Hölgyem!

A hormonális fogamzásgátlók okozhatnak közti vérzést. Viszont részletesebb választ sajnos látatlanban fizikális vizsgálat nélkül nem mondhatunk.
Készséggel látjuk rendelőnkben, ahová online és telefonon is lehet időpontot foglalni.

Üdvözlettel:
Dr. Lőrincz Ildikó
szülész-nőgyógyász és endokrinológus szakorvos

Prima Medica Egészséghálózat